NI FÅR DEN MUSIK NI ÖNSKAR!

Ert bröllop kräver en massa planering och är det en sak ni ska slippa tänka så mycket på, är det musiken och hela den biten. Därför ska ni anlita en DJ som kan möta era önskemål hela vägen och har erfarenhet. Jag brukar snitta på 70 spelningar per år varav ca 10 av dem är bröllop…

Bröllopsvalsen är den viktigaste låten på hela kvällen. Berätta för mig vilken den är så snart som möjligt och gärna även om ni önskar ytterligare en speciellt låt direkt efter Bröllopsvalsen. Önskar ni istället en Bröllopsmix där ni tex har en speciell dans ni önskar göra; så klipper jag gärna ihop den till er kostnadsfritt och lämnar över den i god tid så ni hinner öva. Jag behöver exakta instruktioner till Bröllopsmixen.

Mitt arvode för att spela på er fest, är 4.000 kr upp till 4 aktiva timmar. Därefter 500 kr ytterligare per timme. Aktiva timmar är den tid jag faktiskt står och spelar, jag tar inget extra betalt för den tid bakgrundmusik tex till maten, mingel eller liknande från en playlist på min iPad spelar eller den tid det tar för mig att koppla in/ur utrustningen.

I mitt arvode ingår min resa fram och tillbaka sammanlagt 10 mil i egen bil, alltså 5 mil per enkel resa. Därefter 20 kr/milen. Ibland kan det till och med bli tal om övernattning, men då betalar ni endast för övernattningen inte för min extra tid. Obs, ej inackordering i någons hem.

Om ni önskar, kan jag boka och tar med mig riktig ljud- och ljusanläggning, till en kostnad på 2.000 kr (inkl transport), då detta är något jag själv måste hyra. Använd aldrig en hemmastereo och hemmahögtalare hur bra och dyra de än är! De är inte gjorda för att spela på stark volym under så många timmar och kommer med största sannolikhet att gå sönder.

Jag kan även ordna en saxofonist som jammar med till musiken, vilket är mycket uppskattat. Han kan spela under festen, mottagningen och/eller mingel och kostar 1.000 kr/h.

När halva arvodet, dvs 2.000 kr, är insatt på mitt Nordea bankkonto 4036-0187699 eller Swish 0704096175, räknar jag er fest som bokad. Resten av arvodet, plus ev hyra av utrustning och milersättning, betalas senast samma dag. Önskas avtal från mig, skickar jag det till er vid bokning.

Sätt er sedan gärna ner och gör en Spotify-lista med ca 50 dansanta låtar som representerar er och era gäster och skicka sedan över den till mig. Tänk på att hur bra en låt än må vara, lockar den inte folk till dansgolvet är den ingen bra danslåt. Sedan går jag noga genom er spellista och utifrån den förstår jag vad ni och ert sällskap gillar och lägger musiken utifrån den. Fundera även om ni önskar mingel musik vid mottagningen i festlokalen.

När jag spelar ute på nattklubbar, vilket är annorlunda mot en bröllopsfest, spelar jag låtar som gästerna känner igen från Spotify, radion, teven, från förr och nu fast gärna i moderna remixar. Musiken som spelas ska vara party, dansvänlig och fräck. 75% av besökarna ska känna igen 75% av musiken som spelas, men inte nödvändigtvis mixarna jag valt. Låtarna får inte vara för svåra, utan vanliga trevliga hits från nu och då i moderna dansgolvsanpassade versioner. Allt från Abba till Avicii. Det ska vara fullt ös på dansgolvet för publiken ska kunna dansa, sjunga med och ha roligt.

Kontakta mig gärna på 0704096175, mejl raffe@bergwall.nu eller fyll i formuläret här på sidan, så återkommer jag med svar så snart som möjligt.

LATEST WORK

MORE

Want to book Bergwall as your DJ?

+46 (0)70 409 61 75 or book@ima.dj

Contact
BERGWALL

Booking, remix request or sponsor? Or any other matter - fill out the form below or call +46 70 409 61 75

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search